Andas

I lager.

249 kr

Andas! är en praktisk handbok som visar hur man tar kontroll över den egna hälsan och välmåendet.

Ulrica Norberg är välkänd profil inom yoga och meditation där andningen är grundläggande. Hon har skrivit en lång rad framgångsrika böcker i ämnet. Boken Andas! förenar yogafilosofi och den senaste forskningen om hjärnan och nervsystemet.

Författaren gör en resa bakåt i tiden, till flera tusen år gammal yogafilosofi där prana (sanskrit för andning) beskriver fyra delar av ett andetag. Och från dagens medicinska rön hämtar hon kunskap om neurologi som visar att den kemiska balansen i kroppen vävs samman via vår andning.

Ulrica är passionerat intresserad av att se människor växa. För att hitta passion och potential behöver man rikta sitt fokus inåt. Med hjälp av andning, stillhet, reflektion och skapande kommer man långt. Med världen som sitt arbetsfält reser hon runt och skriver, utbildar och inspirerar människor i olika workshops. Hon har tilldelats titeln Yogiraj, yogamästare, som förärats endast nio västerlänningar före henne. Hon har utbildat över 500 yogalärare i världen.

"Lär dig andas. Genom att andas rätt kan man ta kontroll över den egna hälsan och välmåendet. Andas är en praktisk handbok skriven av yogaprofilen Ulrica Norberg. Från dagens medicinska rön hämtar hon kunskap som visar att den kemiska balansen i kroppen vävs samman via vår andning." Expressen

"Boken bjuder både på forskning och praktiska andningsövningar som ska lugna sinnet och stärka hälsan." Allers

"Det här är en mycket bra och välskriven bok som kan vara läsvärd för många i dagens samhälle." BTJ

Alltid gratis frakt inom Sverige. Boken är hos dig inom 4 - 7 arbetsdagar. 

Recensionsdag: 2018-08-22
Genre: Medicin och omvårdnad 
Omslagsformgivare: Pär Wickholm
Thema-kod: Medicin och omvårdnad 
Antal sidor: 275
Mått: 142 x 222 x 23 mm 
Vikt: 515 g
Format: Kartonnage 
ISBN: 9789137151670