Ängeln - konst av Tina Lundberg

I lager.

779 kr

ÄNGELN

Nu har du möjlighet att köpa en reproduktion av Ängeln (från 1995) som är ett av Tina Lundbergs signerade konstverk. Originalet, som är målat i olja, är sedan tidigare sålt. Det finns totalt tio numrerade reproduktioner. Mått 30 cm x 63 cm. 

Vi har alltid gratis frakt inom Sverige.Beställda konstverk skickas via Postnord/DHL snabbt och varsamt. 

Konstnär Tina Lundberg berättar:
"Min stora passion är att stå i ateljén och måla parallellt som jag skriver på min kommande Diktsamling ”Det här är jag”. Målat har jag gjort sedan jag var liten flicka precis som flera personer i min släkt har gjort. Det har alltid inspirerat mig djupt och innerligt att fånga just den där känslan, den där drömmen som mitt hjärta vill se och skapa. Jag är självlärd konstnär.

Jag kommer från Sverige. Är född 1966. Bor på vår hästgård belägen i naturskön miljö två mil utanför Göteborg. Här har jag tillsammans med de mina försökt skapa en oas bland hästar, fågelkvitter, blommor och målarfärger, med en önskan om att besökare ska fyllas av den där härliga känslan av sinnesro och förnyad livskraft. 

Precis bredvid ån som ringlar sig så vackert mellan de gamla ekarna ligger min ateljé. Här målar jag, har vernissage, arrangerar målarkurser och håller föreläsningar. Syftet är att inspirera människor att på olika sätt finna konkreta verktyg som främjar livspusslet, livskvalitén och den personliga växten utifrån mina professioner som psykoterapeut, författare och journalist."